logo Awonawilona

Ajatuksia hyvästä

Ilo Sinä päivänä jolloin opin pitämään nimestäni, tiesin löytäneeni tien kotiin, sisimpääni. Silloin opin, että Tuija on intiaanien pyhä kasvi ja sukunimeni Sahi on vanhaa suomenkieltä ja tarkoittaa hiljaa virtaavaa vettä.
Sinä päivänä löytyi ilo, jota toivon nyt saavani jakaa Awonawilona:n kautta. Awonawilona – nimi tulee Pueblo-intiaaneilta. Se on suuri henki, valon tuoja. Elämään kuuluvat niin synkät kuin aurinkoisetkin päivät. Toivon, että avatessasi ”ovemme” saat tuntea lämmön ja rakkauden.

Suru Emme ole surussamme yksin, jos vain sallimme itsellemme tukea kanssakulkijoidemme muodossa. Sallimme rakkauden asua sydämessämme ihan jokaisena päivänä. Olemme kiitollisia jokaisesta hetkestä ja opimme kuuntelemaan jokaisen hetkemme viestejä.

Maailmankaikkeudesta annetaan meille energia, meissä on tasapainomme.

Elämä on matka, jota kunnioitan Intiaani-kulttuuri ja varsinkin heidän tapansa kunnioittaa totuutta ja Äiti-maata, on aina kiinnostanut minua suuresti. Olen löytänyt niiltä viisauden poluilta paljon vastauksia omiin kysymyksiini. Oppinut kuuntelemaan, näkemään, tuntemaan ja asettamaan askeleeni maahan koko jalan leveydeltä ja jättämään siihen oman jälkeni kunnioittaen. Minulla on ollut kunnia kulkea Veljeni Rainbow Eaglen rinnalla pienen matkaa ja olen hänen järjestämässään Nimenanto Seremoniassa saanut Intiaaninimeni OKA ABANOPOLI 26.9.2013.

Olen lähihoitaja peruskoulutukseltani; toiminut lasten, nuorten, vanhusten ja mielenterveyskuntoutujien kanssa.

Reikiä, Vanhaa, japanilaista energiahoitoa olen opiskellut 2.asteen verran.

Valmistuin elokuussa 2009 Navajoterapeutiksi. Navajoterapia on suomalaisen, Markku Backmanin kehittämä, shamanistinen hoito. Rumpuhieronta on yksi tämän hoitomuodon osio. Rummun värähtely vaikuttaa koko kehoon saaden sen rentoutumaan.

2011 valmistuin Sisäisen Hyvinvoinnin Ohjaajan ammatillisesta koulutuksesta, joka pitää sisällään Rentoutus-, Regressio-, Energia- ja Sisäisen Hyvinvoinnin ohjaajan opinnot.

Löysin vastauksia ja lisää etsin yhä…
Mitä enemmän olen lukenut ja opiskellut, on tärkeimmäksi tullut löytää oma totuuteni. Siispä ajattelen, ettei lopultakaan ole merkitystä sillä, mitä nimeä käytämme hoitomuodosta (sillä lopulta niistä löytyy yllättävän paljon samaa) halutessamme tukea ja auttaa toista ihmistä. Tärkeintä on se teemme sen kunnioituksella ja rakkaudella.

Tuija


Awonawilona -Tuija Sahi - puh. 044 308 8979